Творчий звіт "Віват, талан"

2018-05-09

7 травня в залі Решетилівського РБК відбулося свято «Віват, талант». Це традиційний творчий звіт вихованців закладу, де вони поділилися своїми вміннями, здобутками, досягненнями із батьками та гостями.

Позитивні емоції, приємні враження та щирі посмішки, – все це панувало в залі районного Будинку культури під час виступу дітей, які протягом навчального року відвідували гуртки Будинку.

Цьогорічний захід зібрав сотні поціновувачів дитячої творчості. У фойє глядачі мали змогу ознайомитися з роботами вихованців гуртків «Барви», «Креатив» та «Художня обробка деревини». Виставка, як завжди, була наповнена розмаїттям дитячих робіт з різних технік виконання. Учасники та гості свята ніби потрапили у чарівний світ творчості. Захоплюючі роботи вихованців вражали високим рівнем майстерності, різноплановістю дитячих ідей і спробами їх вираження. Кожен присутній не залишився байдужим до представлених витворів.

А на сцені концертну програму дарували народний вокальний колектив «Валентина» (керівник Ілієва Л.), колектив барабанщиків «Ритм» (керівник Бірюкова С.), вихованці зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (Гайдук М.) та гості – хореографічний колектив «Золотий Прайд» (керівник Проскуров Р.). Нікого з присутніх не залишило байдужим свято дитячих талантів. Глядачі, гості, батьки та керівники отримали приємні враження та задоволення від зустрічі із юними артистами, від їх дивовижних виступів і щиро дарували в нагороду гучні оплески та похвалу «Браво». Це ще раз доводить, що гуртківці БДЮТ – оригінальні, неповторні та креативні.

Уже стало традицією, за підсумками пройденого навчального року, відзначати на творчому звіті кращих гуртківців та випускників. Цього року кращими стали 13 вихованців творчих об’єднань та цей навчальний рік став завершальним для Абрамової Анастасії – вихованки гуртків «Валентина» та «Ритм».

На завершення концертної програми зі словами подяки виступили гості: Колотій С, голова районної ради, Король І, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Решетилівської міської ради, які нагородили вихованців та педагогів грамотами і подяками. А представник від батьківського комітету Бреус М., висловила слова вдячності дітям за їх наполегливість, старання і працю та педагогам за те, що вони відкривають таланти і не дають згаснути іскоркам творчості.

З словами вдячності виступила також директор закладу Супрун Т., яка подякувала усім, хто підтримав і доклав максимум зусиль для розвитку дитячих талантів.

Творчий звіт показав, що навчальний рік був насичений яскравими подіями і невтомною працею юних дарувань, які володіють неймовірними талантами і прагнуть їх розвивати. А у відповідь, Будинок дитячої та юнацької творчості завжди радий бачити тих, хто бажає пізнати себе, занурившись у чарівний світ мистецтва.

/Files/images/DSC_1061.JPG/Files/images/DSC_1084.JPG/Files/images/DSC_1091.JPG/Files/images/DSC_1097.JPG/Files/images/DSC_1101.JPG/Files/images/DSC_1108.JPG/Files/images/DSC_1110.JPG/Files/images/DSC_1114.JPG/Files/images/DSC_1147.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi